ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

posthaftasete-gps

GPS

LAT 39.309675 / LONG 23.109566

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ (VOL)

Βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ από την Κάτω Γατζέα, εξυπηρετεί εσωτερικές, διεθνείς και ναυλωμένες πτήσεις από και προς μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή ταξί έως το Βόλο. Από εκεί μπορείτε να συνεχίσετε είτε με ταξί μέχρι το Hotel Apartments Συκιά, ή να πάρετε λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο απευθείας από το αεροδρόμιο.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” (SKG)

Σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε ένα ταξί ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Υπάρχει επίσης ένα λεωφορείο (Νο X1) που συνδέει το αεροδρόμιο με το σταθμό των λεωφορείων της Θεσσαλονίκης, όπου τα λεωφορεία αναχωρούν τακτικά για Βόλο.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” (ATH)

Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε το μετρό (Γραμμή 3), τον προαστιακό, λεωφορείο ή αυτοκίνητο μέχρι την Αθήνα.

Υπάρχουν πολλές διαδρομές που συνδέουν την Ιταλία (Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι, Μπρίντιζι, Τεργέστη, Ραβέννα) με την Ελλάδα (Ηγουμενίτσα, Πάτρα).

Μπορείτε να ταξιδέψει δια ξηράς μέσω των βαλκανικών χωρών μέχρι την Ελλάδα με αυτοκίνητο, ή με τη δημόσια συγκοινωνία, όπως τρένο ή λεωφορείο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Από όποια πόλη και αν επιλέξετε για αφετηριά του ταξιδιού σας, αρχικά θα κατευθυνθείτε προς Βόλο. Στη συνέχεια ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο (ΕΟ Βόλου-Νεοχωρίου) με κατεύθυνση την Τσαγκαράδα. Μετά από 18 χλμ. ανάμεσα στην Κάτω Γατζεά και τα Καλά Νερά, βρίσκεται το Ξενοδοχείο Συκιά.
Για την πόλη του Βόλου, υπάρχει δυνατότητα, να χρησιμοποιήσετε και την περιφερειακή οδό της πόλης.

Τυπικές αποστάσεις μεγάλων ελληνικών πόλεων από το Ξενοδοχείο Συκιά:

Αθήνα 320 km
Θεσσαλονίκη 230 km
Πάτρα 320 km
Ηγουμενίτσα 320 km
Λάρισα 80 km
Βόλος 18 km

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας εκτελεί κάθε μέρα δρομολόγια από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Από τον ίδιο σταθμό, εξυπηρετούνται και τα δρομολόγια προς τα χωριά του Πηλίου. Αφού φτάσετε στο Βόλο, θα πάρετε λεωφορείο προς Κάτω Γατζέα. Θα κατεβείτε στη στάση “ΣΥΚΙΑ”. Στα 100μ. μετά τη στάση βρίσκεται το Ξενοδοχείο Συκιά.

Θα χρησιμοποιήσετε τρένο με προορισμό το Βόλο. Από το Σταθμό του Βόλου, για να έρθετε στο Ξενοδοχείο Συκιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί ή λεωφορείο. Ο σταθμός των ΚΤΕΛ απέχει περίπου 600μ από το σταθμό των τρένων.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ